Κοπή πίτας 2020

Κοπή της ετήσια πίτας και παρουσίαση της ομοσπονδίας στην Λάρισα και στους τοπικούς φορείς έκανε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Παρουσία πολλών Λαρισαίων και εκπροσώπων των τοπικών φορέων της Λάρισας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση σε αίθουσα στο Φρούριο Λάρισας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την δοξολογία από τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας όπου έγινε και η κοπή της πίτας. Ακολούθησε ομιλία του προέδρου της Ομοσπονδίας κου Γεωργίου Βαϊόπουλου όπου ανέπτυξε τη παρουσίαση της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, την ιστορία της, τι είναι Αισθητική Ομαδική Γυμναστική ,την πορεία της δημιουργίας μέσω της Γυμναστικής Ένωσης Λάρισας, το έργο που έγινε από το 2013 έως και το 2019,    ποια είναι η Ελληνική ομοσπονδία , την σύνθεσή της, την αποστολή της και γιατί επιλέχθηκε η Λάρισα για την έδρα της.

Στην συνέχεια πείρε τον λόγο ο γεν. Γραμματέας όπου τόνισε την ανάγκη στήριξης της ομοσπονδίας από τις τοπικές αρχές και την δημιουργία εγκαταστάσεων για να φιλοξενούν μεγάλους και διεθνείς αγώνες.

Ακολούθησαν η επιδώσεις των πιστοποιητικών Προπονητή – Κριτή στις παρευρισκόμενες γυμνάστριες από διάφορα σωματεία ανά την Ελλάδα και τιμήθηκαν οι αθλήτριες της Γ.Ε.Λάρισας που κατέκτησαν την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α.Ο.Γ. που έγινε στα Τρίκαλα, αποτελούμενο από τις αθλήτριες Πάσχου Μαρία, Καραφύλλη Μαρία, Καρκατσέλα Παναγιώτα, Καραίσκου Ελίνα, Γιαταγάνα Κατερίνα, Τσάκαλου Ευαγγελία, Μητρά Θέκλα και Κουρδή Ευαγγελία με προπονήτριες τις κες Βαιοπούλου Νικολέτα και Κισκινούδη Μαρίζα  καθώς και οι αθλήτριες της Ευαγγελίας Γουντρουμπή για τις διακρίσεις τους στην Γ.Ε.Λάρισας, Τσιωνάρα Ειρήνη, Χολέβα Θεοδοσία, Δημολάκου Σοφία και Μπουλούλη Λυδία.

Την εκδήλωση Τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης κος Νικόλαος Λιούπας, οι αντιδήμαρχοι κοι Ιωάννης Αλεξούλης, Μιχάλης Αναστασίου και Παναγιώτης Νταής, οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης του δήμου Λαρισαίων κοι Απόστολος Παπαπαρίσης και Ευάγγελος Δοξόπουλος, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Κόντη, η πολιτευτής κα Κατερίνα Ζαχείλα, αθλητικοί παράγοντες, αθλητές, φίλοι και γονείς.

Όλοι οι επίσημοι στην ομιλία τους τόνισαν στις ομιλίες τους την στήριξή τους στην ομοσπονδία και της ευχήθηκαν τα καλύτερα για την ανάπτυξη του αθλήματος της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής.

Τέλος με επιστολές και μηνύματα έστειλαν τις ευχές τους και την στήριξή τους οι βουλευτές νομού Λάρισας κος Χρήστος Κέλλας και η κα Στέλλα Μπίζιου  όπου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αδυνατούσαν να παραστούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν την εκδήλωσή μας υποσχόμενο τα άριστα για τις δράσεις της.

κοινοποιήστε

    Ηπείρου 39 – 41 , Λάρισα –  412 22 – ΕΛΛΑΣ

    Copyright © AGG Hellas

    Designed & Powered by