Λαρισαίος στο τιμόνι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

Ο  Λαρισαίος κ. Βαϊόπουλος Γεώργιος, πρόεδρος της Γυμναστικής Ένωσης Λάρισας, εξελέγη στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής.

Οι εκλογές διεξήχθησαν στην Λάρισα, στην έδρα της Ομοσπονδίας, το Σάββατο 25-1-2020, με συμμετοχή των σωματείων σε ποσοστό 80%.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από πέντε μέλη, εκλέχτηκαν οι

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ, ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΖΟΡΜΠΑ, ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ.

Μετά την συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου σε σώμα, η σύνθεσή του έχει ως εξής:

Πρόεδρος:                                                                   Γεώργιος Βαϊόπουλος

Αντιπρόεδρος:                                                             Κλεάνθης Βαρελάς

Γενικός Γραμματέας:                                                  Λάμπρος Κωνσταντής

Ταμίας:                                                                        Νικόλαος Κορδάτος

Έφορος Υλικού και περιουσιακών στοιχείων:           Πολυξένη Ζορμπά

Αμέσως μετά ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, μας ανέφερε:

«Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στην σημερινή εκλογική διαδικασία, για την αγάπη τους για το άθλημα και για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι πολύ συγκινημένος. Νιώθω ευλογημένος. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μια επιβράβευση των κόπων πολλών χρονών για την ανάδειξη του αθλήματος και την ίδρυση της του αθλητικού φορέα του αθλήματος στη χώρα μας.

Η μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής με μία απίστευτη ομοφωνία και σύμπνοια προς εμένα και στα αξιόλογα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου μας εξέλεξαν για μια  4ετία στο τιμόνι του αθλήματος.

Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω μαζί με τα εκλεγέντα μέλη της Διοίκησης, τους άξιους συνεργάτες και παράγοντες των σωματείων, το προπονητικό και αθλητικό δυναμικό των σωματείων να πάμε το άθλημα ακόμη πιο ψηλά.

Είμαστε μια νεοσύστατη Ομοσπονδία χωρίς καμία Κρατική οικονομική ενίσχυση η οποία με εθελοντισμό και πολύ ζήλο τόσο από τα σωματεία μέλη όσο  και από την διοίκηση θα δώσει μια ακόμη αθλητική διέξοδο στους νέους της χώρας μας. Προτεραιότητα όλων θα είναι η  διάδοση και η ανάπτυξη του αθλήματος, το οποίο πολλά νέα παιδιά το αγαπούν και θέλουν να το υπηρετήσουν,

Είμαστε η μόνη αθλητική ομοσπονδία που εδρεύει εκτός των τειχών της πρωτεύουσας και δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ισόρροπη αθλητική ανάπτυξη της περιφέρειας».

Να σημειωθεί ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής είναι επίσημο μέλος Α΄ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος International Federation of Aesthetic Group Gymnastics (IFAGG).  

κοινοποιήστε

    Ηπείρου 39 – 41 , Λάρισα –  412 22 – ΕΛΛΑΣ

    Copyright © AGG Hellas

    Designed & Powered by